Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kontaktirajte nas

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > o nama

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd nalazi u Xian Hi-Tech razvoj Zone, je sertifikovani visoke & novu tehnologiju Firma specijalizovana za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju titanijuma i raznim Odredićemo elektrode, kao i matale i njihovi proizvodi duboko obraditi.

Elade ima svoj profesionalni tehnički tim koji je blisko sarađuje sa Xian koju objavljuje šangajski Univerzitet na istraživanju i razvoju elektrode za nekoliko godina. Sa stalnim poboljšanjem i inovacija na dizajn i obradu tehniku, svoje proizvode dobiti dobru reputaciju i poseduju konkurentnija na tržištu; posebno su metalne elektrode pogodni za razne hemijske industrije dosegli međunarodne naprednom nivou i na kvalitet proizvoda i performansi.


Elade se uglavnom bavi metalnih materijala kao od Titana, Tantal, niobium i cirkonijum kao različitih kompozitnih anode i katoda materijala može primeniti na polju electrochemistry, koji je uspješno upotrebljavan u mnogim oblastima, kao što je proizvodnja hlorid-alkalnu, hlorat i nesto, electroextraction od obojenih metala, elektro-svedocenje, galvanizaciju, elektroforeze, elektro-dijalizu, elektro-sinteze, jonizovan vode sintisajzer, bazi struje katodne zaštite, formiranje aluminijuma i bakra folije i after tretman.


Elade takođe pruža integrisanog dizajn, proizvodnju i tehnički konsalting usluge, uključujući površinske anodic oksidacije i korozije zaštite kroz Ru i Pd lakovi za titanijum opremu, electrodeposition, galvanizaciju tretman voda i tako dalje. Kompanija ima potpuni napredno upravljanje sistemom, za proizvodnju i testiranje opreme, i dobila za certifikaciju sistema kvaliteta 9001.


Tokom godina, kompanija Elade uzima "nauku i tehnologiju kao snagu, uprava dobre volje" kao koncept za enterprise. Proizvodi kompanije naći dobru prodaju u više od 20 domaćih provincije i gradove i izvoze široko na međunarodna tržišta, u zemljama i regionima kao Amerika, UK, Japana, Koreje, u sredini na istok, itd. Proizvodi i usluge dobiti pohvale i duboko povjerenje kupaca, a može da se prilagodi prema zahtevima klijenta.

Rado bismo blisku saradnju sa domaćim i međunarodnim klijentima, da ostvare "Komplementarne prednosti", "obostranu korist i dobitak" i "Zajednički razvoj"!


Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: