Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

MMO titanijuma vode grejalicu anode

BOJLERI ili rezervoarima uvek dolaze sacrificial anode kao što su magnezijum ili aluminijum rod i koji su najčešći tip. Međutim, postoje neki očigledno mane ovih sacrificial anode, na primer: veliki volumen, kratka dugovečnost i oni su bespomoćni sa smrdljiv miris.

Napaja anode koje obično je MMO titanijuma anode. To rešava te probleme, i to postaje trend za bojler i rezervoar za vodu. Ovaj MMO titanijuma anode za bojler može biti stalna zamena za žrtvenih onaj. Zamenjuje žrtvenih reakcija zadovoljavanjem električna struja u rezervoar preko elektroda. Uređaj se priključuje na zid utičnice. Preporučujemo ih često za smrdljive vode situacije gde sacrificial anode neće vam pomoći.

U mešovitim Metal oksid (MMO) titanijum anode radi kao pomoćni anode, bojler ili rezervoar za vodu radi kao katoda, oni formira sistem zaštite u vodu bojler, koji je takođe usluge kao vođenje srednje. Kad struje prolaze kroz elektrode, Cl-u vodi kreće ka anode i koncentrata, Cl-u sa strane katoda će postati razblaћivanje. Rezervoar za vodu bojler kao katoda u reduktivnu okruženju, ovo možete skratiti korozije brzina tenka i proširite svoj vek.

Za na MMO titanijuma anode za bojler , obično je žica anode na MMO, jer je mala u volumen i manje na težinu. Dok je u MMO titanijuma anode za rezervoar za vodu obično MMO rod anode postati napon za rezervoar za vodu je veći od bojler. Platinized anode takođe može da se koristi za rezervoar za vodu, ali to je vrednije u cenu.

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina vode grejalicu anode proizvođača i sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam visokog kvaliteta vode grejalicu anode pružiti dobru cijenu. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: