Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Новости > Sadržaj

Biti čovek sa snažno uverenje

Chengbin Jiang dolazi iz grada Lanzhou i tehničku srednju školu završio. Pocela je sa radom u Elade u 2008. Kao poznati stolar, njegov glavni posao je da se drvena kutija za robu za isporuku. 2013. godine, odlikovan odličan exployee od Elade.

Dugo vremena radim ovde i zapaženo, kolege ga zovu gospodar Jiang. Voditelj proizvodnje mnogo ceni ga, Evo nekih komentare od njega:

"Jiang je duhovni model od stolara. On jako voli svoj posao i ima veoma jak smisao za odgovornost. On je vrlo strog sa woodenbox nastajanju i pokušava da se bolje i bolje. Bez obzira kada, njegov rad stav je uvek dobro. On ne voli ljude koji ne rade naporno i prikazuje njegov mali prst prema to. Na ovaj način, razumemo ga bolje.

Sa 8 godina rada u Elade, praksa čini savršen - nije dovoljno jaka da opisuju njegove sposobnosti i iskustva. Međutim, on i dalje ne koristi električni aparat za procenu. Umesto toga, on koristi lenjire za merenje veličinu robe i preuzima udaljenost transporta u obzir, da bi imala konkretne podatke o dimenzijama. To je ne samo garantuje kvalitet drvena kutija, ali je takođe ne da gubi materijal i uzrokuju dodatnu naknadu prevoza za klijente.

Nismo primili negativne komentare o woodenbox koji je napravio. Ukratko, nadam se da ga i ja sam zadovoljan sa njegovim radom."

U slobodno vreme, njegov najveći hobi je da procitam knjigu. On je čovek sa jak verovanja i uživam mudrost, strast i toplinu iz knjiga. On ima neke reči koja podstiče sebe i svoje kolege. Neki su navedeni:

: 1 prave dobre planove listingu i nastavite rad u nalog.

Citat 2: nikad ne gledaj dole opon neke male stvari koje izgleda lako.

Citat 3:Work teško, garancija su kvaliteta, a onda je u pitanju klijenata osmehe. Ponosna sam na to i Elade ima bolju budućnost.

Citat 4: ujediniti i stojimo. Volim da pomognem i drugima mi, na ovaj način, poteškoće da ih lakše rešiti.

Citat 5:Where tamo je testament, postoji izlaz.

Osim toga, čitanje, gospodaru Jiang takođe voli ples, da se prosetam, igram badminton i putovanja itd. U Galaš na dve kompanije, on nije imao svadbeni ples. Usput, je pokušao samo jednom, i naučio uspešni na skijanje.


Čovek sa snažno uverenje, sudbina je da imamo miroljubive i suncano srce sa jasna uputstva, ne samo da je achivements u radu, ali takođe uživa za sebe.

Kompanija sa snažno uverenje, sudbina je riješiti poteškoće, ne samo postaje vrhu jedan na liniji, ali takođe pomaže klijentima da ispune svoje snove!

Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: