Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Новости > Sadržaj

Osigurati sve da se uradi pa-Elade odličan radnik priča

Sa fakultetsko obrazovanje i iskustvo mechnical procesa, Xiaodong Qin ušla je u Feb, 2014 Elade i posle godinu dana, on je radio kao kontrolor kvaliteta u radionici. Na 10 godišnjicu Elade, odlikovan je ordenom odličan zaposlenik Elade.

Nakon što sam čula da pita za komentare na Xiaodong Qin, direktore proizvodnje se nasmejao i mislio 2 sekunde, na sledeći način bili njegovi Komentari:

"Xiaodong Qin radi hard i pametan, je posebno strog sa kontrolu kvaliteta i svakog detalja mora biti pregledan pažljivo! Zato i ne preporučuje se da bude izvrstan zaposlenog.

On radi sa super iskrenosti. I on je vrlo ljubazan, strpljiv i dobar u jasnu komunikaciju. Menadzmenta dobre statistike, postoji mala greska u svom radu.

Znate, nismo elade priložite veliki značaj o kontroli kvaliteta, stopa proizvoda zadovoljstvo je bilo preko 97%, nekvalifikovanih proizvodi su dostupni pa u radionici. "

Intervju reči su:

Novinar: volite li da radite u Elade?

Xiaodong Qin: da, naravno, svaki dan ovde imam dobar radni dan i ja smo u da je odgovoran za moj rad i mene.

Novinar: Zasto rad toliko tvrdo i dobro?

Xiaodong Qin: moramo da živimo svoje trenutke, ako to uradim, da uveri da stvari treba uraditi dobro. Znate, svaki dan je naše, ne druge. Ako mi samo mislimo da ga je za klijente, kako možete kontrolisati i garancija su kvaliteta? Nikad, ikad kao da se kaje, radim to dobro. Kao naš predsednik rekao: kao prvo, mora da ti bude dobro o proizvodima proizvedete!

Hehe, nikad ne mislim da Xiaodong Qin je holic rad, u stvari on je posebno briljantan i romantično. U vikendom, on voli da vozi bicikl i idi u poseti njenom suprugu, a onda joj da igram badminton.

Ikada u ime radionica, učestvovao je u profesionalnih kvaliteta i proizvodu konkurenciju znanja i engleskog konkurenciju. Ovo je njegov nacrt govora. Ali sa neke greške, to je tako ljupka, vesela i ohrabrujući!

Kao kakva Xiaodong Qin napisao u nacrt govora:

Sa deset godina razvoja, Elade je kao jaka orao, i svako od nas je svoj zamah. Sve dok radimo zajedno, Elade u budućnosti će biti lepљa!

Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: