Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Новости > Sadržaj

Zaljubi u Elade

U novoj godini's gala od 2016, Min je odlikovao "odličan novi radnik". Bio je iznenađen, i mislio je da nije imao bolji učinak u radu od drugih u ovom aktivno i pozitivno radno okruženje. Zaista izgleda razumljivo i ljupko.

Min rodio 1989 i diplomirao koledž za vreme kao vojnik. U aprilu 2015, on počinje da radi u Elade i radi vrlo teško i pametan. Bilo koji zadatak raspoređeno je bio vrlo dobro uz njega i on uze inicijal da završim neki zadaci koji nisu bili raspoređeni.

Ovde su neki intervju dijalozi:

Novinar: Šta su ti responsiblities u svakodnevnom radu?

Min:doing premaza i neke druge pomoćno work.for primer, danas radimo lakovi za Vejn anode (titanijum piramida anode mmo anode, bazi struje katodne zaštite, morska platforma, anti-korozija, morska voda i sl)

Novinar: izgleda da volite multi obrasce u poslu.

Min:Yes, smo možete da naučite i popravi mnogo.

Novinar: kažu da ste često nude pomoć drugim kolegama u fabrici?

Min:Yes, izgleda da good.last godine, imali smo veliki naredbe selektivno Electrodeposition metala (metalna ekstrakt aplikacija: elektroliza kao cooper). Zajedno radimo za svoj cilj i oseti mnogo bliže unutra.

Novinar: kako bi voleo da radi ovde?

Min: uzeo sam malo vremena da se naviknem na to, i onda sam da voli da radi ovde. Imamo dobrog duha na posao, znaš, svakog jutra, zajedno radimo jedinice i Dobrodošli u novi dan, zadovoljstvo je izvan na discription.

Novinar: samo u ovom trenutku?

Min:Haha, naravno da ne. Imamo veoma dobre socijalne politike. Mi smo slični naglaљeniji ljudi. Jednom kada nalaze se naredbe, da budemo sigurni, pa neka bude volja. I mi volimo da razmotre i reši probleme zajedno.

Novinar: Kakav ti je plan za budućnost?

Min:IT je vreme da se skrasim. Planiram da radim bolje ovde i uživaju u smislu achivement i nadam se da imaju bolju budućnost.

Novinar: ha, ha, smiri? Ti zaljubiti devojka-Elade?

Min:hehe... (lice je poravnan i nasmejao se.)

Elade je lepa i zgodna devojka, takođe ima majka ljubav za njenog osoblja i klijenata. Sa tvoje poverenje, mi smo na putu i ide bolje nego juce. Dobro došli dobitna kombinacija izvještaj s tobom!

Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: