Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Новости > Sadržaj

Kako da se osigura zatvaram funkcija CP anode--pozitivni pritisak metod veze helijum detekcija curenja

U vezi sa titanijum anode u bazi struje katodne zaštite sistema, kao što su fleksibilni linearni anode, MMO ili platinised sonda anode, kanister anode i mmo plastificiranog Cevasti titanijum anode, zaptivanje funkciju od njihovih mora biti vrlo jak. Ako voda, jonski hlorid i razne hemikalije kiselina-baza upada u na anode, to je lako korodira interne veze delove, rezultirati upotreba neuspeha u anode i cela CP inženjering sistema.

Detekcija curenja helijuma je da iskoristi helijum molekule lako možete uneti proizvoda koji mogu da detektuju golim okom, monitor može da otkrije helijum procurio vidi i pametno. Na traditonal je negativnim pritiskom metod veze helijum detekcija curenja, na mana je da je to samo može da otkrije neke delove anode, ali pozitivni pritisak metod može da otkrije sve delove anode.

Elade poboljšati proizvod zaptivanje performanse, koristite methode su pozitivni pritisak da uradi detekcija curenja helijum osigura zaptivanje performanse na anode, poboljšanje kvaliteta proizvoda, stavite sigurnosnu bravu na celu bazi struje katodne zaštite inženjering sistem. Elade uvek dobrodošli vaše kontakte i saradnju!

Helium detector

canister anode flexible anode tube anode probe anode


Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: